Треньорът на юношеския футболен отбор Атлетико Портада Алта Франциско Гарсия

...
Треньорът на юношеския футболен отбор Атлетико Портада Алта Франциско Гарсия
Коментари Харесай

Коронавирусът погуби 21-годишен испански треньор

Треньорът на юношеския футболен тим Атлетико Портада Алта Франциско Гарсия е умрял от ковид в неделя. овината за кончината на 21-годишния испански ментор бе обявена от авторитетния всекидневник ''Марка''.

Миналата седмица Гарсия е бил тестван за COVID-19 и тестът е дала позитивен резултат. Тъй като момчето е било диагностицирано и с левкемия, лекарите още тогава открили, че възможностите не са обнадеждаващи, само че все пак го приели за лекуване в болничното заведение, където Гарсия умрял в неделя.

Актуална информация за ограничения и ограничавания на напредването в Европа и по света

Хосе Буено, президент на футболния клуб, е декларирал, че младокът е умрял към 20.00 ч в болничното заведение в Малага, като няколко часа по-рано е разговарял със фамилията си и е бил в положително положение.

По-късно пред медиите Буено разяснява, че нещастието е съкрушила всички, защото Гарсия е бил борбено момче и очаквали той да се възвърне от вируса.

По последни данни инфектираните в Испания от ковид са над 13 900 души, до момента в който смъртните случаи надвишават 600 души.

Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР