Треньорът на вратарите в българския национален отбор по футбол за

...
Треньорът на вратарите в българския национален отбор по футбол за
Коментари Харесай

Здравко Здравков пред БНТ: Трябва да сме реалисти, че изоставаме във всичко

Треньорът на вратарите в българския народен тим по футбол за мъже Здравко Здравков твърди, че всеки би трябвало да гледа действително на обстановката в отбора, поради неговите триумфи.

Столичанинът се надява възпитаниците на Илиан Илиев да надградят над.

" Дълго време без победа тежеше на момчетата. Доволни сме от успеха. Треньорския щаб постоянно изисква повече. Има моменти, които можем да подобрим. Можем да надграждаме. Има известно утешение, момчетата упражняват с въодушевление. Ще търсим по-добри игри. Важно е да демонстрираме качествена игра и резултатът ще последва ", показа той в изявление за предаването " Арена спорт ".

Бившият футболен национал има вяра, че обединяването в българския футбол ще изкачи спорта на по-високо равнище.

" Трябва да сме реалисти. Статистиката демонстрира, че сме един новобранец. Трябва да си знаем мястото. На Конгреса ме попитаха за кого съм. Играл съм с Борислав Михайлов, Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров и Георги Иванов. Аз одобрявам хората, който приказват за обединяване. В международен мащаб ние сме дребна страна. На базата на този дребен капацитет, ние се разединяваме. Трябва мотив да се съберем, а не да си вършим вътрешни боричкания. Има по-малки от нас страни, които се класират на огромни конгреси, тъй като при тях има единодушие. Ние изпуснахме работата в школите. Изоставаме във всичко ", показа участникът с България на международното състезание във Франция 1998, както и на Евро 1996 и 2004.

Наставникът на вратарите в Лудогорец изрази още убеденост, че " орлите " ще защитят купата си в Първа лига.

" Не одобрявам текучеството на вратари, което мина през националния тим. Така не оказваме помощ нито на вратарите, нито на треньора. Против ротациите съм. Много клубове желаят да съборят Лудогорец от върха. Лудогорец е най-хубавият клуб като организация, мислене и селекция. Омразата и експанзията към Лудогорец ме унищожава. На базата на последните игри, считам че Лудогорец още веднъж ще бъде първенец ", приключи Здравко Здравков.

Цялото изявление гледайте във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР