Треньорът на вратарите на националния отбор на Франция Франк Равио

...
Треньорът на вратарите на националния отбор на Франция Франк Равио
Коментари Харесай

Треньорът на вратарите за Лорис: Беше удоволствие да работя с него, Лорис е институция във френския футбол

Треньорът на вратарите на националния тим на Франция Франк Равио изрази мнението си

Франк Равио съобщи, че Лорис е институция във френския футбол и в историята на " сините ".

" Той е популярен водач, почитан и високо скъп от своите съотборници и всички в екипа на националния отбор. Заради всички полезности, които е предал, той заслужава най-високото и най-голямо почитание от всички. Той е доста огромен първенец, състезател от най- високо равнище, плод на непрекъсната работа и на цялостен професионализъм. Лорис е страховит човек. Той постоянно е имал предпочитание да бъде най-хубавият и постоянно е правил всичко допустимо в подготовката си, с цел да бъде на топ равнище ", споделя Равио.

Според него вратарят е извънредно надарен, само че и постоянството в работата му е в основата на това да бъде толкоз години отпред на вратата на " петлите ". На 36 година вратарят и капитан на френския тим e рекордьор по брой мачове за своята страна - 145. Лорис е международен първенец с Франция през 2018 година, финалист на Евро 2016 година и на Мондиал 2022 година

" Беше извънредно наслаждение да работя с него. Също по този начин и чест и привилегия да се занимавам с Юго по време на тренировки, подготовки и загрявки. Отношенията ни бяха построени след огромно схващане посред ни и цялостно доверие. Няколко погледа бяха задоволителни, с цел да се разберем ", разкрива още треньорът на вратарите на френския народен тим.

" Пожелавам на Юго да бъде допустимо най-щастлив в този нов живот, с клуба и фамилията си. Той заслужава най-голямото благополучие на света ”, споделя Равио.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР