Треньорът на Виляреал Унай Емери няма никакво съмнение, че е

...
Треньорът на Виляреал Унай Емери няма никакво съмнение, че е
Коментари Харесай

Унай Емери: Ще се опитаме да останем живи след първите 90 минути

Треньорът на Виляреал Унай Емери няма никакво подозрение, че е огромният любимец в конфликтите сред двата тима на четвъртфинала на Шампионската лига, само че има вяра, че тимът му има своите шансове. Той знае, че отборът му би трябвало да покаже най-хубавото си лице, а на моменти даже да промени нормалния си жанр.

" Нека да стартираме с нещо положително. Искаме да се любуваме на тази опция, макар че те са любимец и стигнаха дотук без загуба. Хубаво е да си спомним, че бяхме последният тим, който победи ПСЖ на " Парк де Пренс " с 3:0 в огромен мач. Имаме упоритостта да изиграем тези мачове и да се възползваме от опциите си. Ще бъде доста по-различно от мачовете против. Трябва да се приспособяваме и да сме доста покрай най-хубавото си равнище ", сподели баският експерт на конференцията си преди мача.

" Мисля, че Нагелсман бе прям, като сподели, че желае да ни откажат още след първия дуел. Уважаваме, проучваме ги и работим. Опитваме се забележим в какво можем да бъдем по-добри. Ще се опитаме да останем живи след 90 минути. Искаме да бъдем мощни на следващия ден, да изживеем специфичен миг ", пожела си треньорът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР