Треньорът на Верея Небойша Лекич нямаше никакви поводи за добро

...
Треньорът на Верея Небойша Лекич нямаше никакви поводи за добро
Коментари Харесай

Небойша Лекич: Нямаме много добри играчи и трябва да привлечем такива

Треньорът на Верея Небойша Лекич нямаше никакви мотиви за положително въодушевление след следващата разгромна загуба – 0:6 от Берое.

„ Добре започнахме срещата, имахме положителни шансове. До първия гол, който допуснахме. След това загубихме самочувствие и би трябвало да признаем, че нямахме късмет по-късно. Берое е доста добър тим, а ние не можем 90 минути да поддържаме едно равнище. За нас това е огромен проблем. Нямаме положителни нападатели. Не можахме да реализираме гол и душевен отпаднахме. Има такива моменти, в които влизаме в рецесия и когато играем против тим като Берое – с аудитория и добра организация, това се усеща. Момчетата ми дадоха всичко от себе си, само че това е ситуацията ", стартира наставникът.

" Честитя на Берое, играха добър и бърз футбол и справедливо спечелихме. Нямаме доста положителни играчи и би трябвало да притеглим такива. Това би трябвало да бъде задачата ни през декември. След 14 декември ще мислим за укрепване. Проблемът е, че през зимата е мъчно да привлечеш нови играчи. Ще забележим какво можем да намерим. Това са играчите, които имаме в този момент. За тези дуели, които предстоят, ще разчитаме на тях. Дотогава всеки един от играчите ще би трябвало да се потвърждава “, съобщи Небойша Лекич. Първа лига 16 кръг, неделя 25 ноември  Берое 6:0краен резулат  Верея
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР