Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че отборът му е

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че отборът му е
Коментари Харесай

Младенов: Резултатът е нереален, червеният картон предреши всичко

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов съобщи, че тимът му е направил оптималното, с цел да се опълчи на любимеца " Рома " и дефинира тежката загуба като недействителен резултат.

" Армейците " позволиха погром с 1:5 на " Олимпико " на старта в Лигата на конференциите. Българският отбор губеше с 1:3 до 80', когато втори жълт, надлежно червен картон на Яник Вилдсхут оказа помощ на противника да завоюва изразително.

" Има още доста какво да учим и да развиваме. Бяхме затруднени извънредно доста в подбора. Мисля, че направихме оптималното, с цел да се противопоставим. В избрани моменти беше успешно, в други - не. Червеният картон към този момент предреши всичко. Беше тъкмо в миг, когато заиграхме добре, изравнихме играта, имахме две обстановки. Трябва да търсим по-добри моменти в разиграването, по-голям надзор над топката. Това не ни се отдаде в днешната среща. ", сподели Младенов.

" Когато се губи, рецензия постоянно има. Ние ще отчетем нашите неточности. Мисля, че резултатът е недействителен, тъй като в по-голямата част от мача тимът се показа добре в отбранителен проект. Първите два гола бяха от наши обикновени неточности. Те дадоха преимущество и като самочувствие, и като резултат за " Рома ", разяснява треньорът на " армейците ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР