Треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов, говори на пресконференция преди

...
Треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов, говори на пресконференция преди
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: В следващите две години ЦСКА трябва да надделее над Лудогорец

Треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов, приказва на конференция преди мача с Осиек от Лига на конференциите. Двубоят от третия прелиминарен кръг на шампионата е на следващия ден от 20:00 часа на " Васил Левски ".

" Да, подготвили сме тима. По допустимо най-хубавия метод. Ще имаме опция да покажем по-добър футбол от последната среща. Имахме опцията да поработим и тактически. Радващото е, че имаме двама съвсем възобновени състезатели - Бисмарк Чарлс е изцяло възобновен, а Мено Кох е с леки проблеми, само че се надявам за втория мач да бъде подготвен. Няма да пожертвам с нито един от футболистите. При най-малките подозрения няма да употребявам играча ", съобщи Младенов.
 Снимка 541792
Източник:

" Осиек е добре уравновесен тим. В избрани моменти от играта играят с висока преса, нападателни са. Малко или доста би трябвало да се съобразим с тях. Търсят някаква изненада по отношение на схемата на игра. Сигурен съм, че сме ги разузнали добре, тъй че се надявам да няма опция те да ни изненадат. "

" Няма я тази вариативност като избор на стартов състав. Ограничен съм с броя на здрави и готови футболисти, тъй че измененията ще са съвсем незабележими. Не съм от този вид, който да пристигна и с внезапен завой да промени всичко. Трябва да дам опция на футболистите да се приспособяват към моите условия. Не може за 5 дни да възприемат безусловно всичко. Така че измененията са малко - и като състав, и като скица на игра. "

" Не ми се желае да отделяме чак такова внимание на съперника. Гледаме нашия си тим. Моята цел е в тези две години да създадем подобен тим, който да бъде конкурентноспособен на Лудогорец, а и да надделее над тях ", добави експертът.
 Осиек нападна ЦСКА с 3 пъти по-скъп състав
Осиек нападна ЦСКА с 3 пъти по-скъп състав

Запознайте се с тима на гостите

" Няма треньор, който да не се стреми да победи. Надявам се и благодарение на почитателите тимът да бъде като пестник и да се оправи с съперника. Отбелязването на гол е доста значимо нещо, тъй че уповавам се да имаме тази опция да отбележим. Когато сътворяваме голова обстановка, да имаме класата. "

" Дадена ми е опция в тези две години да работя пълноценно за сформирането на един боеспособен тим, който да надделее над Лудогорец. В тези две години ще работя неуморно за постигането на тази цел. Надявам се почитателите да схванат и да застанат зад тима. Това разединение е пагубно за клуба. Аз разбирам, че търпението им е изчерпано, само че би трябвало да имаме по-голямо самообладание. ЦСКА има потребност от време. Не желая да пазя никого, не съм юрист на управлението, само че клубът е изчистен откъм отговорности и занапред ще образуваме прехода. За да стигнем равнището на топ тимовете. Надявам се и управлението да си изпълнят задачата. Ние сме едно цяло, от никого нищо не укривам. Мога да давам отговор на въпроси, ще бъда пряк, няма място за извъртане. "
 Снимка 541790
Източник:

" Когато нещата са сполучливи, тогава най-лесно се поддържа тима. Въпросът е когато има компликации, да се обединим. Тепърва ни следва доста работа. Трябва да опозная състезателите. Не би трябвало да вършим крачка обратно в нито една тенденция. Всичко би трябвало да е позитивно - като организация да вдигнем равнището, като показване във и отвън игра. Не отива на футболисти и на почитатели да се държат по този метод след един дуел, без значение по какъв начин е приключил. Това са значими неща за имиджът и престижа. Всеки месец, всяка седмица, всеки ден би трябвало да се вижда усъвършенстване във всичко, което изброих. "

" Точно за Валентин Антов сме се разбрали. Ако има продажба, аз съм " за ". Неговото връщане за мен беше неточност. Това повлия на душeвността му, оттова и на формата. Вие виждате. За дребното време, в което работя с него, виждам едно амбициозно момче със мощен темперамент и " армейски " дух. Ще разгадавам на него, до момента в който е тук. Вярвам в неговите качества ", приключи Младенов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР