Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе бесен въпреки победата с

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе бесен въпреки победата с
Коментари Харесай

Стойчо Младенов побесня: Ще хвърчат глави в ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе гневен макар успеха с 2:1 над Арда на " Българска Армия ".

" Трябва да заявя на играчите, че такова държание е непочтено за тим като ЦСКА. Ако това продължи, ще падат глави. Трябва да не помнят такова скандално първо полувреме. Кой го е очаквал? Бяха готови по най-хубавия метод по време на паузата за националните тимове. Тогава получиха и отмора. През второто видяхме стила и играта ни. Не можем да ги разделяме полувремената, тъй като през първото можеше да ни вкарат два-три гола. Трябва да реализираме задачите си ", съобщи Младенов.

" Не приказваме за титуляри и запаси. Правим ротации. Искахме да спестим картоните на Юга и Турицов, само че хората на техните позиции разочароваха. Трябва да имаме агресивността през второто полувреме. Ние сме по-качественият тим. Всички футболисти би трябвало да знаят, че отборите се активизират против ЦСКА.
свързани новини2787на 14.11.2021
Бисмарк е болен с висока температура. Късметът не го покрива и несъмнено ще отсъства още 4-5 дни. За страдание губим още един състезател. Варела към този момент е добре. Неговата промяна бе тактическа. Той не го разбра, само че ще се случи това. Всеки един би трябвало да играе на върха на опциите във всеки един мач ", добави още той.

В мача от 15-ия кръг на efbet Лига, Милен Желев даде задатък на кърджалийци след едвам 90 секунди игра, само че през второто полувреме алените обърнаха резултата с попаденията на Жорди Кайседо и Брадли Мазику.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР