треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че червените са действали

...
треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че червените са действали
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Действаме твърде припряно

треньорът на ЦСКА Стамен Белчев съобщи, че " алените " са работили прекомерно прибързано на терена при успеха над " Дунав " с 2:0.

" Дунав " ни затрудни оптимално. Нямахме нужното самочувстие да задържим топката, само че като цяло успеха ни е изцяло заслужена. Теренът не беше в положително положение. "

" На почивката споделих на Чорбаджийски да не се подава на провокации. Не съм гледал обстановката дали има червен картон за Чорбаджийски, той ми сподели, че Шопов го е предизвикал. "

" Трябва да имаме по-голяма убеденост да владеем топката и да търсим празните пространства. Действаме прекомерно прибързано. Едва ли не желаеме да вкараме гол в първата минута и след това да са ни лесни нещата. "

" Няма нищо неприятно, че ще играем три мача за седем мача. Проблемът е, че терените са доста тежки и би трябвало да предпазим футболистите от травми. "

" Новината, че УЕФА ни позволи в Европа е страхотна, само че футболистите би трябвало да схванат, че няма значение против кой тим играят - в България или в Европа, би трябвало да се раздават оптимално, въпреки всичко по тази причина им се заплаща ", разяснява Стамен Белчев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР