Треньорът на ЦСКА-София Саша Илич и помощниците му Величко Капланович,

...
Треньорът на ЦСКА-София Саша Илич и помощниците му Величко Капланович,
Коментари Харесай

Илич и щабът му се прибраха в Сърбия

Треньорът на ЦСКА-София Саша Илич и помощниците му Величко Капланович, Милорад Пекович и Дарко Обрадович се прибраха в родната си Сърбия за няколко дни. Както е известно, наставникът разгласи команда „ свободно “ на „ Apмията “ до четвъртък, когато отборът възобновява занимания въз основата в Панчарево.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
 Следващият формален дуел на алените е семейството на Черно море в шампионата за Купата на България. Голяма част от задграничните играчи на ЦСКА-София също използваха получената отмора, с цел да се приберат при фамилиите си. Иван Турицов, който пропусна последните няколко мача поради контузия в коляното, пък пътува до Милано, където изгледа онлайн дербито в Серия А сред Интер и Ювентус, написа " Тема спорт ".

Очаква се десният бранител да възобнови тренировки наедно със съотборниците си в четвъртък. В неделя армейците гостуват на втородивизионния Спортист Своге в контрола, като началният час към момента не е конкретизиран сред двата тима. От състава на ЦСКА-София ще отсъстват националите Християн Петров, Станислав Шопов, Дюкенс Назон (Хаити), Енес Махмутович (Люксембург), Жираир Шагоян (Армения) и Амос Юга (Централноафриканска република).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР