Tреньорът на ЦСКА София Милош Крушчич е доволен, че футболът

...
Tреньорът на ЦСКА София Милош Крушчич е доволен, че футболът
Коментари Харесай

Крушчич: Не знам дали ще имаме сили за 90 минути

Tреньорът на ЦСКА София Милош Крушчич е удовлетворен, че футболът се завръща след тримесечната пауза поради пандемията от ковид, само че не е уверен, че тимът му ще издържи цели 90 минути.

В мач от 25-ия кръг " алените " гостуват на " Витоша " Бистрица. Срещата е в събота от 21 ч.

" Най-важното е, че футболът се завръща. Всички още веднъж ще вършим своята работа. Също значимо е, че и хората до избрана степен се завръщат по стадионите. Утре ни следва мач с " Витоша " и ние ще подходим оптимално съществено към този мач. Концентрирани сме върху нашата игра, имах сериозен диалог с футболистите през вчерашния ден, споделих им, че ни предстоят значими мачове и първият значим от тях е против " Витоша ", съобщи експертът на виртуална конференция.



" Не мога да преценява по какъв начин ще изглеждаме на терена след паузата. Играхме една контрола, само че на следващия ден ще бъде по-различно. Наблегнахме на тактическите тренировки в последните дни, само че дали ще имаме сили да играем 90 минути на високо движение, ще забележим ", разяснява Крушчич.

Сърбинът ще разчита на Рубен Пинто и Едвин Джеси, които са с изтичащи контракти след края на сезона и се чака да изоставен клуба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР