Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, получи добри новини в

...
Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, получи добри новини в
Коментари Харесай

Основни футболисти на ЦСКА се завръщат в игра за мача с Македония ГП

Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, получи положителни вести в навечерието на първия мач в Лигата на конференциите против Македония (Гьорче Петров). Георги Йомов и Мено Кох, които пропуснаха старта на сезона поради контузии, към този момент два дни упражняват на цялостни обороти и ще бъдат на линия за гостуването в Скопие, написа " Тема Спорт ". Все още обаче не е ясно дали те ще са в положение да стартират от първата минута, или ще останат на аварийна пейка.
 ЦСКА с Дюкенс Назон за старта на своя нов европейски поход
ЦСКА с Дюкенс Назон за старта на своя нов европейски поход

Беше картотекиран за мачовете против Македония ГП

Йомов се включи със забавяне в подготовката поради уговорките си към националния тим. Той обаче не взе присъединяване в срещите на " трикольорите " в Лигата на нациите поради болки в глезена. Присъедини се към " армейците " в Австрия с уверението, че казусът е отшумял, само че се оказа, че към момента съществува значителен риск за увреждане на връзката, което наложи нова серия интензивни процедури по възобновяване му в София. Той към този момент не усеща болки и тренира пълноценно, като съвсем несъмнено ще се появи на терена още в четвъртък.

Кох пък получи две разтежения в границите на няколко дни по време на лагера в Австрия и се прибра предварително у нас. Той също доста скоро ще е подготвен за игра.
 От ЦСКА с спомагателна информация за гостуването на Македония ГП
От ЦСКА с спомагателна информация за гостуването на Македония ГП

Капацитетът на стадион " Петър Милошевски " ще бъде сведен до 1250 места

Пълноценно с отбора тренира и нападателят Дауда Бамба. Той към момента не подписва контракт с " армейците " поради подозрения за контузия в коляното, само че оставя положителни усещания в подготвителния развой.

Нигерийският флангови футболист Муса Ефрем, който през предходната седмица се причисли към дубъла на " алените ", също взе участие в заниманията на първия тим, с цел да се запознае Саша Илич от близко с качествата му.
 Жорди Кайседо дебютира за новия си клуб
Жорди Кайседо дебютира за новия си клуб

Той влезе на терена в 57-ата минута на мача, заменяйки Николас Лопес
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР