Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе доволен от успеха

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе доволен от успеха
Коментари Харесай

Ел Маестро: Развиваме неповторим футболен стил за България

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе удовлетворен от триумфа на неговия отбор против Локомотив Пловдив с 2:0 в мач от 12-я кръг на efbet Лига. Самият треньор приказва на прескоференция след дуела.

" Фантастично показване от нашия тим, а и мисля, че всички видяха по какъв начин играхме. Не желая да приказвам със супер доста суперлативи или да давам доста похвали. Играхме против водача в класирането, можеше и с повече да спечелим, само че сме удовлетворени ", стартира той.

" От моя позиция не вкарахме рано, тъй като отбелязахме чак с 4-о или 5-о състояние, тъй че не е ранен гол, само че е добре, че отбелязахме. Хубаво е, когато нападателите основават обстановки. Лудост е, че изпуснахме толкоз доста, само че е хубаво, когато ги има. Много бегла информация имам за травмите. Марселиньо получи сериозен удар в главата, би трябвало да следим в идващите 24 часа. За Майкъл Естрада също не мисля, че е доста съществено ", продължи експертът.

" Ние развиваме несравним жанр на игра за България и се радваме, че ни носи резултати. Продължаваме да се подобряваме, само че знаете, че дербито е по-специален мач с всички нерви, които го съпътстват. Основната ни задача през тази седмица ще е да отнемем напрежението от играчите, с цел да можем да покажем същото равнище ", добави треньорът на ЦСКА.

" Твърде рано е през сезона, с цел да гледаме класирането. Гледах Черно море и Локомотив Пловдив, трябваше да се доближим до тях. Изглежда пет тима ще се борят за челните тима, като считам, че това е добре за българския футбол като цяло ", приключи Ел Маестро.

Повече от Ел Маестро и Амос Юга, който също бе част от прескоференцията, може да видите във видеото!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР