Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе доволен от успеха

...
Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе доволен от успеха
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро: Първото полувреме беше мастърклас

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе удовлетворен от триумфа на своя тим над Локомотив Пловдив с 2:0 в мач от 12-я кръг на efbet Лига. Специалистът регистрира положителната работа на своя отбор и показа, че първото полувреме е било мастърклас.

" Първото полувреме беше един мастърклас. Не желая да споделям какъв трябваше да е резултатът, тъй като почитам тима на Локомотив Пловдив, само че можеше да бъде доста повече от 2:0. Важното е, че се прибираме с трите точки ", стартира той.

" Не мога да приказвам за другите тимове, проучваме, търсим решения, следим по какъв начин играят. Доволен съм от интензитета. Футболистите би трябвало да имат кураж, би трябвало да имат вяра на треньора и между тях. Доволен съм от смелостта, която бе показана ", добави експертът.

" Имаме проблеми в отбрана, само че който и да играе откъм гърба, ще се оправим добре, а това е хубаво за нас. Доволен съм от представянето, печелим непрекъснато в последно време. Радвам се, че победихме най-хубавия тим в лигата през последните седмици, това няма общо с Левски ", приключи Ел Маестро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР