Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че играчите му работят

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че играчите му работят
Коментари Харесай

Пенев: Треньори, футболисти и ръководство сме едно цяло, не трябва да има разкол

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев съобщи, че играчите му работят добре, само че се нуждаят от време за сработка. Наставникът на " алените " застана пред медиите след разочароващото тъждество 0:0 с латвийския " Лиепая " в Лигата на конференциите. Ел Голеадор акцентира, че всички в клуба имат поддръжката на управлението.

" Треньори, футболисти и управление сме едно цяло. Имахме противен мач, не играхме добре. Както зад мен и зад тима, имаме цялостната поддръжка на Гриша Ганчев и Дани Ганчев. Няма напрежение, имало е случай, забравяме го по най-бързия метод. Да, не вкарахме гол, само че имахме положения. Невинаги можеш да вкараш бързи голове против противник, който е затворен. Търпеливи сме, аз съм спокоен и съм оптимист. Поздравих момчетата и в неделя стартира шампионата. Изиграхме порядъчен мач. Продължаваме в тази посока. ", сподели Пенев.



Снимка: Lap.bg

" Всички би трябвало да бъдем дружно, не би трябвало да има ерес. Не съм чул какво става на открито. От управлението имаме цялостна поддръжка към всички. Мен ме интересува тимът да тренира добре, което го прави. Преди 20 дни спечелихме купата, елиминирахме на полуфинал главния съперник. Резултатите ще дойдат. Направихме сериозен мач. ".

" Всички срещи са значими и всички играем за победа. Дали ще стане е друга тематика. Вярвам, че с работа и неизменност, което имаме и предявяваме, нещата ще се получат. Нека не забравяме Купата преди 20 дни с тежките борби. Не сме " Ливърпул ", в случай че някой си мисли, че сме " Ливърпул " – не! Чака ни доста работа и това е главното. Много работа и нови хора, всяка една година би трябвало да надграждаме, това е доста важно”, разяснява наставникът на " армейците ".

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР