Треньорът на ЦСКА - Любослав Пенев, даде официалната си пресконференция

...
Треньорът на ЦСКА - Любослав Пенев, даде официалната си пресконференция
Коментари Харесай

Любо Пенев: Донякъде съм по-спокоен с назначението на Кабаков

Треньорът на ЦСКА - Любослав Пенев, даде формалната си конференция преди реванша с " Лудогорец " от полуфиналите за Купата на България. В съществена тематика на брифинга се трансформира съдийството. Наставникът на " армейците " съобщи, че и дузпата в интерес на " Арда " против ЦСКА, и наказателният удар за " Лудогорец ", с който първенците победиха " Монтана ", са неверни отсъждания. Пенев показа, че е по-спокоен с назначението на Георги Кабаков за рефер на дуела с " Лудогорец " в сряда (14 април).

Снимка: Lap.bg

" Трябва да играем добре и да вкарваме голове - това са задачите пред тима. По този метод ще отстраняваме всички странични фактори, които въздействат на мача. Визирам съдиите. Аз помислих, че имаме интернационален мач, като прочетох името на основния арбитър. Аз не ги познавам. В този ред на мисли, Кабаков ще свири след два дни. Много опит, рутина - аз имам вяра, че мачът ще премине в професионална атмосфера. За милиарден път споделям - не желая да ни оказват помощ, само че не желая и да ни пречат. Донякъде съм по-спокоен с това предопределение. ", стартира Ел Голеадор.



Пенев разяснява и избора на дебютанта Васимир Ел Хатиб за основен арбитър на срещата с " Арда ": " Лоша услуга или тенденциозен наряд. И чувам, и виждам. Пет милиметра засада на Йомов. Ами, вдигайте флага и свирете, само че след това не ми компенсирай с измислени дузпи. Ще забележим какво ще се случи с този VAR. "

" Коментар на неговия коментар? Не е належащо. Аз си споделям - и едната дузпа измислена, и другата измислена. Това е моето мнение, всеки да си прави заключенията. Убеден съм, че съм прав. Оттам нататък заявления и изводи не ме интересуват. ", сподели Пенев във връзка днешната конференция на шефа на съдийската комисия - Костадин Гергинов.

Снимка: Lap.bg

" Просто желая да се отдадем на това да гледаме футбол. Мен ме интересува моят тим какъв футбол показва и този ангажимент не е дребен. Но когато се появят едни трима, плюс още един четвърти и стартират да скапват тази работа, това не е обикновено и не би трябвало да е по този начин. Да не дублирам - дано да свирят това, което е. Но което не е, да не си го измислят. Така изоставаме безусловно всички - клубове, треньори. Тази тематика е доста значима, само че тя е с доста дълбочина и сега не е най-важната, само че пък въздейства върху това, което се случва през миналите дни и години. "

" Аз съм самоуверен човек, не ме тормози нищо. Изказвам мнение и е редно по този начин да бъде. Ако различен не го е изказал, ще го изкажа аз. Както виждате - за хубаво, за неприятно, аз съм тук, по този начин и ще бъде. Защитавам си тима, пазя си клуба, за който работя. Не се отбивам от философията си. Така е било, по този начин е и по този начин ще бъде постоянно. "

" В нашите глави единствената концепция е да победим и да спечелим финала. Всичко минава през работа. С тази конфигурация отиваме... Ние в никакъв случай не навеждаме глава - това е ЦСКА. Особено аз, като старши треньор и ученик на тази школа. Ако някой мисли, че ще наведем глава, грубо се бърка. Високо вдигната глава и за победа. Друга мисъл не минава през главите ни, това би трябвало да е ясно на всеки. ", приключи експертът.

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР