Треньорът на ЦСКА - Даниел Моралес, говори на пресконференцията преди

...
Треньорът на ЦСКА - Даниел Моралес, говори на пресконференцията преди
Коментари Харесай

Даниел Моралес: Имаме стратегия и план за мача

Треньорът на ЦСКА - Даниел Моралес, приказва на конференцията преди гостуването на Йънг Бойс от Лига Европа. Срещата е в четвъртък от 22:00 часа.

" Казусът със състезателите, които не могат да вземат участие е решен. Има футболисти, които са подготвени да влязат в игра и ще дадат всичко от себе си. Трябва да се пригодим допустимо най-бързо към изкуствения терен. Имаме тактика и проект за мача. Дано всичко, което сме подготвили да сработи. Футболът е забавна игра, в която всичко може да се случи. За първи път срещаме Йънг Бойс, това е сериозен съперник. Трябва да поставим доста труд и нека да излезем от стадиона с положително въодушевление ", стартира експертът.

" Отборът от доста време основава обстановки пред съперниковата врата. Мисля, че с по-голяма централизация ще стартираме да бележим. Али Соу е доста работлив човек. Той е играч с темперамент. Има доста качества и равнището му е доста положително. Много нападатели са влизали в серия от мачове без гол ".

" Имаме време да поправяме тези неща. С твърдоглав труд и успокоение той още веднъж може да стартира да бележи. В момента той извършва своята работа, като " деветка ", само че постоянно можем да го забележим и на друга позиция. Той си пасва добре с Ахмед Ахмедов ", сподели Моралес.

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ , ПРАТЕНИК НА ТОПСПОРТ В БЕРН, ШВЕЙЦАРИЯ.

" Young boуs ", само че от ЦСКА

Футболистите на тима до 23-годишна възраст
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР