Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович остана много доволен след успеха

...
Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович остана много доволен след успеха
Коментари Харесай

Акрапович: Харесва ми как се справяме дотук

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович остана доста удовлетворен след триумфа на неговия тим. Акрапович отхвърли да похвали някой от футболистите на „ червените” в инспекцията, само че призна, че няма подобен, от който да е останал неудовлетворен.

„ Проверката беше след следващи сложни тренировки. Играхме, както искахме, както говорихме в съблекалнята. Да вършим добра преса и това се получи през първото и второто полувреме, само че продължаваме да работим”.

„ Няма да споделям от кой състезател съм най-доволен. Целият тим се постара добре, а аз постоянно избирам тимът да ми наподобява добре, а освен един. Днес няма някой, от който да съм неудовлетворен. Това, което вършим на подготовка, се получи през днешния ден. Вкарахме хубави голове и се радвам”, сподели Акрапович.

„ Худа има качества и би трябвало да му дадем време, защото е млад. Ще го погледаме още. Утре е свободен ден за играчите, а след това отиваме на идната фаза за работа. За почитателите поисквам всичко най-хубаво. Надявам се ограниченията да се махнат скоро и да ги виждаме по трибуните”, приключи треньорът на ЦСКА.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР