Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов не скри разочарованието си

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Николай Панайотов: Заслужавахме повече победата

Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов не скри разочарованието си след изгубения край с дузпи от състава на Лудогорец в мача сред двата отбора за Суперкупата на България.

В постоянното време дуелът на стадион " Ивайло " завърши при резултат 1:1, а любопитното бе, че " алените " откриха метод да стигнат до равенството, макар че през цялото второ полувреме играха с човек по-малко.

Заради това си държание футболистите на ЦСКА 1948 заслужиха похвали от своя ментор, съгласно който малко шанс е лишил тима от крайния успех.

" Не ни доближи шанс, знаете дузпите са лотария. Но аз поздравих момчетата и считам, че ние заслужавахме повече успеха. Отборът ни игра по-добре през първото полувреме от Лудогорец, само че първоначално направихме една неточност, която ни коства гола. Видяхте какъв брой доста картони бяха показани от съдията, както и червен – това си повлия. Но нашият тим даде всичко от себе си през днешния ден. И аз им споделих в съблекалнята, че това е пътят и един ден неприятният шанс ще се обърне за тях. От метода на игра съм извънредно удовлетворен, нямам забележки и мисля, че всички се хвърлиха за победа. Преди мача коментирахме, че това е един мач и би трябвало да дадем всичко от себе си. Но доза шанс не ни стигна ", съобщи Панайотов.

Младият експерт разкри още, че Реян Даскалов, който направи решителния пропуск при дузпите, посочил страсти в съблекалнята след загубата.

" Рио го одобри доста тежко, тъй като през днешния ден е рожденик, само че аз го поздравих за играта, тъй като се оправя чудесно. Никой не трябва да бъде упрекван, че е изтървал дузпа. Иначе съставът ни е същият съвсем, не сме се разделили с кой знае какъв брой съществени футболисти. Смятам, че имаме много огромно усъвършенстване – и това е и задачата ни. Да се подобряваме в играта и да се класираме колкото можем по-напред в шампионата ", показа Николай Панайотов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР