Треньорът на спартаклии похвали характера на своите, който им донесе

...
Треньорът на спартаклии похвали характера на своите, който им донесе
Коментари Харесай

Васил Петров: Всички вярваме, че Спартак ще се върне в елита

Треньорът на спартаклии похвали характера на своите, който им донесе трудна победа в столицата. Трите точки разрешиха на варненския отбор да се завърне на върха във Втора лига.

Старши треньорът на Спартак (Варна) Васил Петров показа мнението си след успеха с 3:2 против втория тим на ЦСКА 1948. Наставникът на " соколите " остана удовлетворен от характера, който неговите футболисти демонстрираха в края на дуела, написа Sportal.bg. 

" Доволен съм от успеха и характера, който показахме. Щастлив съм от трите точки, това ни беше най-трудният мач. Натрупа се напрежение към това, че завършихме полусезона първи и равенството с Марек в първия пролетен кръг. Вчера някои желаеха да се играе мача, други - не. Когато си подготвен за мача, а той се отсрочи - настройката става напълно друга. Получи се раздразнителен мач, теренът беше тежък. 

Сигурен съм, че направихме една хубава подготовка. Мисля, че нещата ще стават все по-добре. Свършихме добра работа през зимата и се надявам това да се отрази. Аз и футболистите имаме вяра, че ще се върнем в елита. Феновете и клубът го заслужават ", сподели Васил Петров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР