Треньорът на Спартак Васил Петров направи коментар за загубата от

...
Треньорът на Спартак Васил Петров направи коментар за загубата от
Коментари Харесай

Васил Петров: Имаше един гол и дузпа за Спартак

Треньорът на Спартак Васил Петров направи коментар за загубата от втория отбор на Лудогорец, по време на която варненци имаха искания за два незачетени гола и две неотсъдени дузпи в тяхна изгода. Специалистът разяснява и положението на отбора, който в последните 4 мача изгуби 9 от 12 вероятни точки, само че продължава да е подвластен от своите резултати по пътя към завръщането в елита след 13 години.

Ето какво съобщи Васил Петров в " Петел ":

" Срещу втория тим на Лудогорец, мисля, че погрешно бе анулиран един наш гол и не отсъдиха една дузпа в наша изгода. Говоря за попадението на Янчо Андреев, на който свириха засада, а на видеозаписа се вижда, че топката отскача към него от главата на състезател на гостите. За мен обаче има спор на ползи. Поради каква причина да вземем за пример кметът на Велико Търново е в Изпълкома на БФС, а на този мач ни пратиха съдии от Велико Търново. Вие чули ли сте варненски арбитър да свири на Етър? Дори всичко да бе обикновено в нашия мач, отново има спор на интерес, щом ни пращат търновския рефери.

Не считам, че сме в рецесия, по-скоро казусът ни е психически поради насъбраните негативни резултати. Аз от желанието и старанието на играчите съм удовлетворен, като и от раздаването им. Неприятно е, че откакто допуснем гол, започваме да действаме прибързано и бързаме, защото имаме огромно желание да изравним и да направим поврат. А би трябвало да сме спокойни, да следваме нашия проект на игра и да играем както можем и както аз изисквам от самото начало, без значение какъв е резултатът.

В сряда е следващия сблъсък срещу директен съперник на негов терен. Това че Хебър е неразпознаваем през пролетта, не ни успокоява, тъй като и ние бъркаме и загубихме точки. Искам да покажем темперамент, с цел да излезем от тази деликатна обстановка, момчетата да си избистрят главите и да са спокойни. Защото играем добре и постоянно сътворяваме положения, само че в последните ни дуели не успяхме да вкараме даже половината от тях. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР