Треньорът на Славия - Златомир Загорчич, смята, че чистият въздух

...
Треньорът на Славия - Златомир Загорчич, смята, че чистият въздух
Коментари Харесай

Загорчич: Чистият въздух в София помага на Славия да стига до добри резултати

Треньорът на Славия - Златомир Загорчич, счита, че чистият въздух в София е ключът към положителните изяви на " белите " в столицата. Славия обърна Левски до 2:1 на " Герена " и продължи с позитивните резултати против този си противник.

„ Себераздаването до последно беше ключът. Вкарахме повече от съперника, беше доста значимо за нас. Говорихме да си имаме вяра, че можем да спечелим на „ Герена “ и съм удовлетворен от показаното от играчите “, стартира Заги.

„ В играта има моменти, които те пращат да се колебаеш. След позволения гол се притеснихме да не допуснем втори. След пропуснатата им дузпа си помислиха, че можем да отбележим и го направихме. Срещу Левски постоянно е мъчно, това е мощен тим. Ние продължаваме напред. Вече мислим за идващия мач, това е ситуацията “, продължи сърбинът с български паспорт.

„ Много време сме дружно в този състав. Имахме неналичия от хора като Галин, който да разсъни тима. Да няма съмнения по терена, да гледат него по какъв начин работи и останалите да вършат това, което прави и той.

„ Въздухът в София оказва помощ да сме сполучливи в столицата. Искаме да побеждаваме и по този начин ще играем и за Купата. Надявам се да спечелим и класираме напред. Имаме си добър кондиционен треньор. Самите футболисти упражняват доста добре и това е методът, по който би трябвало да се работи. Оттам идавт и резултатите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР