Треньорът на Славия Златомир Загорчич изрази задоволството си от успеха

...
Треньорът на Славия Златомир Загорчич изрази задоволството си от успеха
Коментари Харесай

Заги взискателен към Славия въпреки успеха над Пирин

Треньорът на Славия Златомир Загорчич изрази задоволството си от триумфа над Пирин (Благоевград) с 2:0 в дуела от 19-ия кръг на efbet Лига. Сръбският експерт въпреки всичко изрази и известно неодобрение.

" Победихме справедливо с оглед показаното преди почивката. Вкарахме два гола, само че през последните пет минути на първото полувреме започнахме да пазим резултата и това не ми хареса. Сега към този момент мислим за идващия ни мач.

Успяхме да осъществяваме голове и това е най-важно. Трябва да си помислим за това да няма отпускаме, когато към този момент разполагаме преднина. Задължени сме да играем по един и същи метод през всичките 90 минути.

Винаги в първия мач от шампионата има малко съмнения. Ние показахме предпочитание и темперамент да победим непременно. Отпускането разреши на съперника да владее повече топката през второто полувреме.
 Славия не остави шансове на Пирин и започва полусезона с безапелационен триумф
Славия не остави шансове на Пирин и започва полусезона с безапелационен триумф

" Белите " не дадоха късмет на благоевградчани

Искам да играем на високи обороти и против Лудогорец. Те имат задоволително футболисти. Не може да мислим, че ще има разпределяне в техния състав. Ние би трябвало да си повярваме и да изиграем здрав мач. Ако успеем да вземем точки, ще бъде доста хубаво за нас ", разяснява Заги.
 Славия - Пирин 2:0 (Развой на срещата по минути) онлайн
Славия - Пирин 2:0 (Развой на срещата по минути)

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР