Треньорът на Славия Златомир Загорчич бе разочарован след тежкото поражение

...
Треньорът на Славия Златомир Загорчич бе разочарован след тежкото поражение
Коментари Харесай

Загорчич: Не знам защо изпитваме трудности на нашия стадион

Треньорът на Славия Златомир Загорчич бе отчаян след тежкото проваляне с 2:4 от Берое в " Овча купел ". " Белите " продължиха неприятната си домакинска серия против този противник, като нямат триумф над него в София към този момент 9 следващи мача. Тимът като цяло играе мъчно като хазаин и наставникът не може да си изясни от кое място идва този проблем.

" Изиграхме неприятен мач в отбрана. Изправихме се против мощен тим като Берое. Те завоюваха справедливо. На два пъти се връщахме, само че все пак загубихме. Говорихме си в съблекалнята за някои неща. Явно момчетата имат спад на концентрацията, физически не са подготвени и това си оказва въздействие. С умората идва и по-бавното мислене. Изпускат се обстановки, не виждат моментите на терена и метода, по който би трябвало да се работи. Янис ни липсваше, само че не можем да се оправдаваме с това. Имаме задоволително футболисти. В офанзива си вкарахме ситуациите, само че в отбрана допуснахме четири ", съобщи Загорчич.

" Имаме компликации на нашия стадион, не знам от кое място идва този проблем. Като посетители по резултати сме незабавно след Лудогорец, само че не знам какво напрежение има като играем тук. Ще би трябвало да работим над този проблем. Всеки дуел е сложен за нас. Сега ще играем против тимовете от Топ 6, тъй че ще са още по-трудни. Мислим мач за мач ", добави сърбинът.

" 100% Галин Иванов ще ни липсва доста. Той е капитан и водач, само че ще би трябвало да намерим различен човек на неговото място. Ще забележим по какъв начин ще се развият нещата ", приключи експертът.

efbet Лига 26 кръг, събота 13 юни  Славия 2:4краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР