Треньорът на швейцарския Сервет Женева Рене Вайлер бе доволен след

...
Треньорът на швейцарския Сервет Женева Рене Вайлер бе доволен след
Коментари Харесай

Треньорът на Сервет: Имахме късмет

Треньорът на швейцарския Сервет Женева Рене Вайлер бе удовлетворен след успеха и отстраняването на Лудогорец от неговия отбор.

" Стояхме доста добре в отбранителен проект, защитавахме се в блок, изключително през първото полувреме. Показахме темперамент и добра групова игра. На почивката си казахме, че второто полувреме ще е доста по-трудно и би трябвало да сме солидни. Те нямаха към този момент какво да губят и потеглиха по-смело напред. Имахме и шанс в някои обстановки, само че без него не става нищо във футбола ", призна експертът.

" В началото на второто полувреме ни беше най-трудно. Тогава пуснахме в игра Ондуа и той се включи доста добре. Винаги е добре да имаш разполагаем подобен футболист, който да стабилизира играта и да промени хода на мача ", добави той.

" Трудно ни е, тъй като за шест дни имаме три мача, и то гостувания. Проблемът е, че нямам задоволителна широчина на състава за подобен цикъл. Сега задачата ни е да възстановим допустимо най-бързо играчите. При всички положения след победа това става по-лесно ", сподели още Рене Вайлер след срещата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР