Треньорът на Севиля - Хулен Лопетеги не спести добрите си

...
Треньорът на Севиля - Хулен Лопетеги не спести добрите си
Коментари Харесай

Хулен Лопетеги: Тази Барселона може да играе в Шампионската лига в момента

Треньорът на Севиля - Хулен Лопетеги не спести положителните си думи по адрес на Барселона преди гостуването на тима му на следващия ден на " Камп Ноу ".

" Отиваме с възприятието и с упоритостта да създадем огромен мач против тим, който е в най-хубава форма, освен в Испания, само че и в Европа, както форма, тим, показване. Това е един от най-хубавите тимове, против които можем да играем.

Няма два идентични мача и не може да съпоставяме тази среща в първата през сезона. Това е един от най-хубавите тимове в света с изключителни футболисти, както и с млади момчета, които в този момент пробиват. Те са в доста добра динамичност - нещо, което не можем да променим. Тази Барселона може да играе в Шампионската лига сега.

Говорим за тим от международно равнище - с положителни млади футболисти и с ветерани, които демонстрират най-хубавата си версия. Но не би трябвало да се концентрираме върху това.

Не можахме да работим с 12 или 13 контузени футболисти по време на паузата, само че дано оставим това настрани и да се представим по най-хубавия метод ", сподели Лопетеги.

Лопетеги отхвърли на Манчестър Юнайтед

Предпочита да си работи в Севиля
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР