Треньорът на Севиля Хосе Луис Мендилибар бе повече от щастлив

...
Треньорът на Севиля Хосе Луис Мендилибар бе повече от щастлив
Коментари Харесай

Мендилибар: Странно е, че победихме толкова лесно

Треньорът на Севиля Хосе Луис Мендилибар бе повече от благополучен след триумфа с 3:0 над Манчестър Юнайтед в реванша от 1/4-финалите в Лига Европа. Той призна, че не е очаквал толкоз елементарен и безапелационен триумф за своя отбор, който още веднъж се потвърди като хегемон в този шампионат.

" Този тим е привикнал да прави велики неща. Ние бяхме в странна обстановка, откакто измъкнахме 2:2 в Манчестър, въпреки да не се справихме добре там. Хората не имаха вяра, че можем да победим, само че ние успяхме. Изненадващо бе да спечелим против Манчестър Юнайтед без доста усложнения и то много безапелационно. Не е елементарно да направиш сходно нещо ", счита Мендилибар.
 Юве или Наполи? Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg “Домът на почитателите ” Юве или Наполи? Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg “Домът на почитателите ”
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР