Треньорът на Рома Пауло Фонсека разкри, че Крис Смолинг има

...
Треньорът на Рома Пауло Фонсека разкри, че Крис Смолинг има
Коментари Харесай

Основен защитник на Рома се завръща за мача с ЦСКА

Треньорът на Рома Пауло Фонсека разкри, че Крис Смолинг има огромни шансове да се завърне за семейството на ЦСКА в Лига Европа. Португалецът приказва преди утрешния дуел с Милан и съобщи, че се изправя против „ росонерите “, а не против Златан Ибрахимович.

„ Крис е добре, само че няма да е подготвен за игра против Милан. Мисля, че може да се върне за дуела ни в Лига Европа против ЦСКА “, съобщи Фонсека.

„ Ибрахимович несъмнено е страховит експерт, другояче не би могъл да играе до 39 години на високо равнище. Но това не е мач против Златан, а против Милан. Не приготвям тима си да играе единствено против един състезател. Работихме, мислейки за целия отбор на „ росонерите “. Ибрахимович и Джеко са доста значими футболисти. Не желая обаче да върша съпоставения сред тях, защото не работя всеки ден със Златан. Милан е във форма, треньорът им прави страхотна работа, само че ние също се усещаме добре. Мотивирани сме и тимът ни е убеден. Това ще бъде доста забавен дуел, в който и двата отбора ще желаят да завоюват. Искаме да потвърдим, че сме страховит тим “, сподели португалецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР