Треньорът на Рома Пауло Фонсека говори на днешната пресконференция преди

...
Треньорът на Рома Пауло Фонсека говори на днешната пресконференция преди
Коментари Харесай

Треньорът на Рома изчетка ЦСКА: Силен отбор с физическа мощ и индивидуално качество

Треньорът на Рома Пауло Фонсека приказва на днешната конференция преди дуела с ЦСКА от груповата фаза на Лига Европа. Португалският експерт съобщи, че Крис Смолинг и Борха Майорал ще са подготвени за дуела и ще започват от първата минута против „ алените “.

„ Ще бъде значимо да имаме вярното отношение. ЦСКА завоюва в Базел. Те са мощен тим. Имат физическа мощност и мощни играчи, които могат да играят един на един “, съобщи Фонсека.

„ Имат доста позитивни качества, би трябвало да сме съсредоточени и да имаме вярната настройка, с цел да не им позволим да разпрострат капацитета си “, добави още той.

„ Крис Смолинг ще стартира като титуляр. Както знаете, той е доста значим за нас, само че няма директна връзка с представянето на тима в отбрана от началото на сезона. Тези три момчета – Джанлука Манчини, Мараш Кумбула и Роджър Ибанес съвсем постоянно са дружно на терена и са се справили добре досега. Смолинг е страховит и значим бранител, само че и тримата се оправиха чудесно досега “, каз португалецът.

„ Борха е футболист, който постоянно ще играе като нападател. Той е млад и би трябвало да се приспособява, тъй като досега е играл в друга страна. Работи доста против Йънг Бойс. Беше сложен мач на неестествен терен с доста тежко първо полувреме. Трябва да разберем, че той е млад и му е нужна акомодация, само че имам религия в него “, съобщи Фонсека.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР