Треньорът на Рома Жозе Моуриньо остана доволен от победата с

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо остана доволен от победата с
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Готови сме да приемем Лудогорец у дома и се нуждаем от тази победа

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо остана удовлетворен от успеха с 2:1 над ХИК Хелзинки в група " С " от Лига Европа. Успехът не бе наложителен за " вълците " изключително откакто Лудогорец загуби от Бетис (0:1) в ранния мач. Специалния обаче съобщи, че отборът му е играл за почитателите, които са пътували да го поддържат чак до Финландия. Сега отборът му би трябвало да търси наложителен триумф в последния мач с разградчани на " Олимпико ", само че наставникът съобщи, че отборът му е подготвен за това предизвикателство.

" Доволен съм. Още преди началото знаехме резултата от мача на Лудогорец и знаехме, че резултатът в нашия мач няма значение и всичко ще се реши идната седмица. Но ние играхме за достойнството си. Всеки желае да побежава, изключително след скорошната загуба в Серия " А ". Играхме добре в дълги интервали. Волпато записа първи мач, Джакомо Фатиканти дебютира за обичаната му Рома. Нямаме травми с изключение на Роджър Ибанес, тъй като постоянно би трябвало да има някаква изненада в деня на мача. Той се разболя и остана в хотела. Вече споделих, че е значимо да оцелеем в шампионата, а това значи преди последния мач да имаме шансове за продължение напред. Готови сме да приемем Лудогорец вкъщи и се нуждаем от тази победа ", съобщи Моуриньо.

" Има струпване на мачове, на отмалялост. Бяхме сложени в сложна обстановка още след загубата от Лудогорец в първия дуел и още повече след незаслуженото проваляне от Бетис. Затова имахме моралната задача да зарадваме нашите почитатели, които пристигнаха от Рим, които може би са дали последното си евро за това пътешестване, с цел да поддържат обичаната си Рома. Затова трябваше да им се отплатим с победа ", сподели още португалецът.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР