Треньорът на Рома Жозе Моуриньо даде пресконференция в навечерието на

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо даде пресконференция в навечерието на
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Искам да спечелим Лигата на Конференциите

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо даде конференция в навечерието на утрешния мач против ЦСКА в Лигата на Конференциите.

Той съобщи, че тимът му е квалифициран за мача и че желае да завоюва Лигата на Конференциите.

" Направихме едвам 5 победи, а не 50. Няма причина да бъдем ултра оптимистични и положителни. Положителните резултати са значими, тъй като оказват помощ за развиването на тима. Феновете също би трябвало да бъдат уравновесени като нас, те би трябвало да схванат, че това е развой и ние работим единствено от два месеца. Има ли еволюция? Да, несъмнено, само че сме спокойни. Фактът, че стадионът постоянно е цялостен е прекрасен и може да накара управляващите да схванат, че има голямо предпочитание от страна на всички италиански тимове и почитателите да могат да отидат на стадиона с нормалност и затова със 100% потенциал. Всичко, което е по-малко от 100%, е нищо ", стартира Моуриньо.

" Играчите ми са интелигентни и схващат нещата. Ако някой не играе доста в даден миг, той следи по какъв начин приказваме с него и по какъв начин вършим мнения на подготовка или в мача. Ел Шаарауи схваща, че той е значим за мен и той е титуляр. Никога не разгадавам единствено на единадесет играчи. Сезонът стартира като автомагистрала, само че по-късно се трансформира в изкривена улица. Играчите би трябвало да схванат, че без тях сме мъртви, не можем да играем единствено с 10 или 11 играчи. Сега той пораства и има доста опит. Преди Сасуоло споделих на Стефан, че ще е титуляр против ЦСКА. Всички играчи са по-отговорни от мен в съблекалнята. В този смисъл групата работи добре между тях и усещам, че задачата ми като водач е доста лесна, тъй като колективът е добър ".
 Пет аргументи ЦСКА още веднъж да не загуби на
Пет аргументи ЦСКА още веднъж да не загуби на " Олимпико "

Възможно най-трудното начало в груповата фаза за " армейците "

" Това е нов шампионат и бих желал да спечелим Лигата на Конференциите, само че в този момент мисля единствено за на следващия ден и първата стъпка е да спечелим групата. Никой състезател няма да получи отмора, всички ще бъдем на линия. Това е групов спорт ".

" Може да се каже, че Рома се показа добре в Лига Европа предходната година. Поражението против Манчестър беше тежко, те бяха тим с друга мощ, а Рома беше в усложнение. Аз желая да предам на играчите следния нрав: идващият мач е най-съществен. И когато играем за Купата на Италия отново би трябвало да бъде същото. Така ми харесва и ще го създадем. Искам тимът да е подготвен във всички надпревари. Сега обаче мислим единствено за утрешния мач ".

" Анализирахме грешките от мача със Сасуоло. Работим непрекъснато в тази тенденция. Не сме съвършени и ни следва доста работа. Убеден съм, че даже и без магическия гол на Ел Шаарауи, хората отново щяха да се приберат у дома удовлетворени, знаейки, че сме дали всичко на терена ", сподели още Специалния.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР