Треньорът на Рома Еузебио ди Франческо остана недоволен от съдийството

...
Треньорът на Рома Еузебио ди Франческо остана недоволен от съдийството
Коментари Харесай

Треньорът на "Рома" обвини съдиите за тежката загуба от "Барселона"

Треньорът на " Рома " Еузебио ди Франческо остана неудовлетворен от съдийството в първия мач от четвъртфиналите в Шампионската лига против " Барселона ". Според италианеца реферите са дали излишно преимущество на каталунците.

" Вълците " изгубиха с 1:4 гостуването си на " Камп ноу ", като Даниеле де Роси и Костас Манолас си означиха автоголове. Италианците имаха искания за две неотсъдени дузпи за нарушавания против Един Джеко и Лоренцо Пелегрини.

" Имахме неприятен шанс и допуснахме неточности, само че " Барселона " е задоволително добър тим и без да получава помощ от съдиите. Нечестно е поради това, какъв брой добре играхме. Те вкараха четири гола и това е тежък удар поради видяното на терена ", сподели Ди Франческо след края на дуела.

От щаба на " Барселона " се сплотиха към мнението, че изразителният резултат е плод на положителната играта на каталунците.

 Треньорът на
© Reuters

" Имахме доста благоприятни условия за гол и вратарят им имаше добър ден. Резултатът е подобаващ ", сподели Луис Суарес, който означи първия си гол в Шампионската лига за сезона.

" Няколко пъти уцелихме греди и техните автоголове пристигнаха, тъй като бяха сложени под преса ", съобщи Жерар Пике, който също се разписа в дуела. Реваншът е на 10 април в Рим.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР