Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан заяви, че Хосеп Гуардиола

...
Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан заяви, че Хосеп Гуардиола
Коментари Харесай

Зидан: Гуардиола е най-добрият треньор в света

Треньорът на " Реал " (Мадрид) Зинедин Зидан съобщи, че Хосеп Гуардиола се е потвърдил като най-хубавия треньор в света. Наставникът на испанския гранд отличи работата на мениджъра на " Манчестър сити " макар съмненията във Висшата лига.

Зидан и Гуардиола следва да се изправят един против различен в осминафиналите в Шампионската лига. Това ще бъде първата им среща като треньори.

" Ще бъде особено да се надигнем един против различен. Много го уважавах като състезател, почитам го и като треньор. Той е най-хубавият в света ", сподели Зидан на конференция преди мача с " Атлетик " (Билбао).

Французинът добави, че " Реал " няма да подава тъжба против съдията от мача с " Барселона ". В две обстановки белите желаеха да бъде отсъдена дузпа, като раздразнението на тима пристигна от неизползването на системата за видеоповторения (VAR).

" Всичко към този момент е минало и всеки може да допусне неточност. Но аз поддържам системата и всички би трябвало да го вършат. Разбира се, технологията може да се усъвършенства и по този начин ще се случи. Всички знаем, че VAR е в плюс на играта. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР