Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не остана доволен от

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не остана доволен от
Коментари Харесай

Зидан: Не заслужавахме да загубим по този начин

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не остана удовлетворен от загубата на своя отбор при гостуването на Еспаньол от 26-ия кръг на Примера дивисион. Според Зизу Реал не е заслужавал да загуби по този метод - с гол в добавеното време.

“Започнахме доста добре през първото полувреме, създадохме няколко положения, само че не ги реализирахме. Жалко, че след пет сполучливи за нас мача, през днешния ден не успяхме още веднъж да реализираме победа. През второто полувреме просто не можехме да намерим играта си. Определено не заслужавахме да загубим, не и по този метод - с гол в добавеното време, което прави загубата по-болезнена. Трудно е да се прибирим с нея след толкоз положени старания.
 Еспаньол - Реал Мадрид 1:0 @@@
Реално Еспаньол нямаше чак толкоз шансове да отбележи”, разяснява Зидан, в чийто проекти очевидно влизаше подобен сюжети, защото остави много от титулярите си отвън състава, с цел да ги резервира за реванша от Шампионската лига против Пари Сен Жермен. Това е и единственият трофей, който Реал може да завоюва през сезона, откакто отпадна от Купата на краля в Испания, а в шампионата изостава доста от водача Барселона. Примера дивисион 26 кръг, вторник 27 февруари  Еспаньол 1:0краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР