Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан иска клубът да привлече

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан иска клубът да привлече
Коментари Харесай

Зидан иска три попълнения през зимата

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан желае клубът да притегли трима нови играчи през зимната пауза. Той е споделил кои са мечтаните от него играчи, като с някои от тях договарянията към този момент са в много напреднала фаза, твърди " Диарио Гол ".

Първата цел на Реал е вратарят на Атлетик Билбао Кепа Арисабалага. Той към този момент е договорил персоналните си условия с " Белия балет ", като остава двата клуба да се схванат за цената му.

Вторият мечтан от Зидан футболист е нападателят на Интер Мауро Икарди. Твърди се, че и той към този момент се е схванал за персоналните си условия с мадридчани, само че " нерадзурите " няма да го пуснат изключително елементарно и ще желаят сериозна трансферна сума за правата му.

Наставникът желае и укрепване на отбраната. Първата алтернатива е Давид Луиш от Челси, само че се преглеждат и други разновидности като Лукас Ернандес от Атлетико Мадрид, Маркиньос от Пари Сен Жермен, Аймерик Лапорт от Атлетик Билбао, Леонардо Бонучи от Милан, Иниго Мартинес от Реал Сосиедад и Матайс де Лихт от Аякс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР