Треньорът на Реал“ (Мадрид) Зинедин Зидан е категоричен, че неговият

...
Треньорът на Реал“ (Мадрид) Зинедин Зидан е категоричен, че неговият
Коментари Харесай

Зидан: Работата ни не е свършена, ще атакуваме от началото

Треньорът на „ Реал “ (Мадрид) Зинедин Зидан е безапелационен, че неговият тим има още работа за извършване в реванша в Шампионската лига против „ Байерн “ на стадион „ Сантяго Бернабеу “ във вторник. В Мюнхен „ белият балет “ завоюва с 2:1 и е на крачка от трети следващ край в шампионата.

„ Ключът за нас ще бъде да мислим за успеха и да излезем на терена решени да я спечелим и да нападаме през цялото време. Това е полуфинал и ние знаем какъв брой е значим този мач и знаем какво би трябвало да създадем “, съобщи френският експерт на конференция в Мадрид през днешния ден, представен от Ройтерс.

Зидан има проблеми със състава. Дани Карбахал е с контузия в слабините, Начо и Иско са с травми, само че треньорът се надява, че ще може да разчита на последните двама.

„ Начо беше много време отвън игра, само че към този момент тренира с тима и може да влезе в игра “, разкри Зизу.

Капитанът на „ Реал “ Серхио Рамос също съобщи, че ще се борят за нова победа.

„ Постигнахме добър резултат там, само че би трябвало да мислим, че резултатът е към момента 0:0. Искаме да пазиме купата си и да победим германците. Направихме по този начин, че невъзможното да наподобява елементарно. В последните четири години спечелихме три пъти Шампионската лига. Предизвикателство е за нас да подобрим своя връх “, съобщи бранителят.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР