Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти пое цялата вина за

...
Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти пое цялата вина за
Коментари Харесай

Анчелоти пое цялата вина за поражението от Атлетико: Отговорността е моя!

Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти пое цялата виновност за неуспеха на " кралете ", които след пет следващи победи загуби категорично от Атлетико (Мадрид) с 1:3 в мадридското дерби.

" Започнахме мача едва, не бяхме решителни и по-късно, когато Атлетико поведе, те демонстрираха най-хубавото от своята игра. Представиха се по-добре от нас. Хоселу не игра през днешния ден, тъй като искахме да спечелим преимущество в халфовата линия. Бяхме нежни в отбрана, тимът не беше стилен, изключително през първото полувреме.
 Атлетико - Реал (Мадрид) 3:1 в Ла Лига
Атлетико разруши на пух и прахуляк мита за непобедимия през този сезон Реал

Грешна стъпка за " кралете "

Трите позволени гола бяха сходни: нахлуха в пролуката сред централните бранители, а ние не играхме плътно. Няма да акцентирам грешките на никого и ми се коства прекомерно незаслужено да посочвам особено Модрич. Той не направи доста добра игра, както и останалите му съотборници. Лично аз можех да се оправя по-добре.

Разбира се, когато тимът не прави това, което желая, това е моя отговорност, само че не се тормозете - имам доста необятни плещи, това не е проблем. Най-малкото, което мога да направя, е да поема отговорност. Това проваляне може да бъде нашата опция да подобрим играта си ", споделя Анчелоти, представен от вестник " Marca ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР