Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти остана много доволен от

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти остана много доволен от
Коментари Харесай

Анчелоти: Играхме достатъчно добре, не знам защо Винисиус не е национал

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти остана доста удовлетворен от успеха с 2:1 над Елче, която изкачи „ кралете “ на върха в Ла Лига.

Италианецът не пропусна и да похвали крилото Винисус, който вкара и двата гола за триумфа на „ белите “. Бразилецът към този момент има 9 попадения и 4 асистенции във всички шампионати през сезона, само че все пак не попада в сметките на селекционера на Бразилия Тите, което учуди Анчелоти.

„ Контролирахме мача, само че в края си помислихме, че всичко е решено, а това се случва единствено когато съдията даде финален сигнал. Не се получи представление, само че играхме задоволително добре “, съобщи Анчелоти.

„ Винисиус вкара два чудесни гола. Той несъмнено е във форма и бележи все по-редовно. Не съм направил нищо изключително с него, въпреки всичко не съм магьосник. Аз просто го поставям в състава и му гласоподавам доверие. Колкото до това тъй като не е национал на Бразилия, решението е на Тите, който ми е добър другар “, сподели още италианският експерт.

Реал дели първото място в Ла Лига със Севиля и Реал Сосиедад. Трите отбора имат по 24 точки, само че „ Лос бланкос “ имат по-добра голова разлика. В идващия кръг те домакинстват на Райо Валекано, а преди този момент имат мач против Шахтьор Донецк в Шампионската лига, още веднъж на „ Сантиаго Бернабеу “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР