Треньорът на преглътна трудно отпадането на тима му на 1/2-финала

...
Треньорът на преглътна трудно отпадането на тима му на 1/2-финала
Коментари Харесай

Конте: Платихме си за загубата в първия мач

Треньорът на преглътна мъчно отпадането на отбора му на 1/2-финала за Купата на Италия от. Реваншът сред двата отбора в приключи 0:0, само че " бианконерите " бяха спечелили първата среща с 2:1 и това се оказа решаващо. Именно това съобщи и Конте след края на дуела.

" Смятам, че трябваше да материализираме възможностите си. Жалко е, че отпадаме, тъй като в 180 минути видяхме два тима, които се бориха до дъно. Платихме си за загубата в първия мач, за някои дарове, които направихме на противника. До края на мача търсехме гола, тъй като това можеше да промени хода на мача. Съжалявам, тъй като тези конфликти са 180 минути. Днес направихме всичко допустимо, играхме с готовност и решителнос. Когато правиш неточности, би трябвало да се учиш от тях и по-късно да се изправиш и да продължиш напред ", съобщи Конте.

Интер към този момент отпадна от Шампионската лига, а в този момент завърши присъединяване си за Купата на Италия. Сега единственият късмет за трофей остава спечелването на Скудетото.

" Винаги се целим високо, даже и в Шампионската лига искахме да стигнем надалеч. Понякога успяваш, различен път - не. За Купата на Италия достигнахме до 1/2-финал, както и предходната година. Продължаваме да работим, с цел да стигнем там, където желаеме, само че още не сме го постигнали. Вървим по верния път, учим се от грешките си и продължаваме да работим. Интер към този момент си върна позициите. Отново плашим съперниците си, както през днешния ден уплашихме Юве ", съобщи Конте.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР