Треньорът на Поморие Веселин Бранимиров бе бесен от загубата на

...
Треньорът на Поморие Веселин Бранимиров бе бесен от загубата на
Коментари Харесай

Веселин Бранимиров: Съдиите трябва да бъдат обективни

Треньорът на Поморие Веселин Бранимиров бе гневен от загубата на отбора си с 2:1 в днешното посещение на тима на Монтана.

Поморийци имаха преднина през първата част, само че позволиха цялостен поврат и по този начин резервираха 8-то си място в класирането на Втора лига.

" Първият червен картон бе основен в мача. Стана по-трудно за нашия тим. Когато има числено неравноправие, е много по-трудно. Не съм склонен с решението на съдията при проявлението на първия червен картон. Доста пресилено проявление на втори жълт картон. Случва се да имаме пропуски в отбрана. Монтана е мощен тим с положителни състезатели. Атакуват по разнообразни способи и сътвориха положения. Нашият вратар беше на равнище и избави много положения. Границата сред тимовете е много тънка. Търпелив човек съм, само че след такива мачове ми изчезва търпението. Молбата ми е хората да бъдат справедливи. Имахме млади футболисти и те получиха червени картони. Момчетата се учат всекидневно. С твърдоглав труд можем да излезем от обстановката, в която сме’’, приключи старши треньорът. Втора лига 23 кръг, сряда 4 април  Монтана 2:1краен резулат  ОФК Поморие
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР