Треньорът на Пирин Милен Радуканов даде пресконференция преди мача на

...
Треньорът на Пирин Милен Радуканов даде пресконференция преди мача на
Коментари Харесай

Милен Радуканов: Гонзо каза, че има най-добрите футболисти в Черно море, но моите не им отстъпват!

Треньорът на Пирин Милен Радуканов даде конференция преди мача на благоевградчани с Черно море. Двубоят от четвъртия кръг на Първа лига е в петък от 21:00 часа. Пирин е хазаин.

Ето думите на Милен:

" Предстои много сериозен дуел против Черно море, който е водач в шампионата сега, без загуба и даже без позволен гол. Несъмнено те се явяват любимец в срещата предвид на резултатите, на селекцията, която направиха, на моментното положение. Георги Иванов сподели, че е събрал най-хубавите футболисти в България. Но аз мисля, че моите не отстъпват по нищо на неговите.

Липсват ни градивни футболисти, знаем си проблемите, разчитаме на други качества. Особено след отдръпването на Иван Цветков това се вижда осезаемо. Ще продължаваме да постановяваме това, което считаме, че ще ни донесе триумф.

Въпреки проблемите, ще играем за победа, да зарадваме почитателите, да покажем положително лице, с битка до последната секунда - това, което правихме цяла пролет през предишния сезон. А най-после ще забележим какъв ще е резултатът ".

 Пирин без най-опитния си халф против Черно море
Пирин без най-опитния си халф против Черно море

" Орлетата " започнаха подготовка за мача с водача в Първа лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР