Треньорът на Пирин Иво Тренчев бе доволен от успеха на

...
Треньорът на Пирин Иво Тренчев бе доволен от успеха на
Коментари Харесай

Иво Тренчев: Тази победа ще ни даде увереност

Треньорът на Пирин Иво Тренчев бе удовлетворен от триумфа на своя тим над Хебър с 2:1 в мач от деветия кръг на efbet Лига, само че експертът желае отборът му да продължи с тази игра и да бъде по-уверен, с по-голямо самочувствие.

" Вярвам, че мачът с Левски ни направи по-уверени, че в случай че се трудим и сме подредени, ще можем да се борим против тимове след седмото място. Имаше нерешителност и бяхме плахи, само че ще продължим да работим. Второто полувреме беше по-нервно, защото водихме в резултата, само че би трябвало да проучваме обстановките и да приключваме по-добре, тъй като можехме да решим мача ", стартира той.

" Тази победа ще ни даде убеденост и вяра. Трябва да успеем да се преборим с Крумовград в неделя. През паузата нямаше доста време да работим, само че ги натоварихме физически. Хебър  е доста добър тим с доста добър треньор. Любо Пенев е един от най-хубавите треньори. Победихме стойностен тим. Трябва да реагираме по-добре при контраатаки. Липсваше ни убеденост, въпреки всичко бяхме и посетители ", продължи експертът.

" Издържахме, щом не сме получили гол, само че има играчи, които пристигнаха по-късно, само че не знаем по какъв начин са функционално. Ще има проблеми и санкции, би трябвало всеки по-бързо да влиза в час и да натрупаме точки. Имаше тактическа неточност при изравнителния гол, самото заставане на младия състезател там не беше положително. За да си добър бранител, би трябвало да заемаш положителни позиции. Млад е, ще се учи. Имаше обстановки, в които оцеляхме. Радваме се за тези три точки и ще проучваме ", приключи Иво Тренчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР