Треньорът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов говори афектирано след загубата

...
Треньорът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов говори афектирано след загубата
Коментари Харесай

Радуканов с претенции към съдията

Треньорът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов приказва афектирано след загубата с 1:2 от Черно море във Варна. Наставникът на " орлетата " уточни че някои дейности на съдията Валентин Железов са били в ущърб на неговия тим.

" Аз не изисквам чудеса от моите футболисти. В трети мач подред основен воин е различен, а не двата тима. Имаме скромни благоприятни условия. Черно море ни надигра в интервали от мача. Отчаян съм много. Главният рефер Валентин Железов скапе мача. Може ли противоположен тъч да ни даде, с цел да не вкараме гол. Смях, смях, смях доста смях. Той не ни оставя да играем. Тънките неща, които ги прави, са ми толкоз ясни. От този тъч можеше да вкараме гол, топката отиваше на главата на Фло. Аз не видях какво е направил Преслав при анулирания гол, с цел да свири нарушаване.

При нас се знае обстановката. До края ще се борим, с цел да създадем най-хубавото за Пирин. Лошо е, че не получаваме помощ от на никое място. Определена група се борим, само че е мъчно. Каквото можем спортно-техническата част го вършим. Младите ще влизат другия мач и ще играят. Благодарение на основния арбитър цялата ни отбрана няма да играе в идващия мач ", сподели Радуканов.

Той удостовери, че в Пирин още веднъж има проблеми с постоянното възнаграждение.

" Беше изчистено всичко, само че в този момент още веднъж има забавяния. Трудно се случва на този стадий. Нормално е и футболистите да са малко демотивирани. Не желая да разяснява въпросът с допинга. Все още не е публично. Нямам коментар по тематиката ", съобщи още Радуканов. Първа лига 1 кръг, петък 30 март  Черно море 2:1краен резулат  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР