Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино бе освободен от

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино бе освободен от
Коментари Харесай

ПСЖ освободи Почетино, Кристоф Галтие го заменя

Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино бе освободен от своя пост. Очаква се той да бъде сменен от французина Кристоф Галтие, който през сезон 2020/21 детронира ПСЖ и завоюва шампионската купа с Лил, след което се раздели с " договете ", с цел да поеме Ница и да приключи на пето място през миналата акция в Лига 1.

Почетино изкара година и половина отпред на парижани, като през предишния сезон направи отбора първенец на Франция с 15 точки разлика, само че клубът разочарова с представянето си в Шампионската лига, изключително през тази пролет, когато отпадна на осминафиналите от Реал Мадрид, макар че разполагаше със звездното трио Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар в офанзива. Почетино ще получи към 10 милиона евро отплата, която включва и компенсациите за неговите асистенти.

Почетино, който направи име във Висшата лига отпред на Саутхемптън и Тотнъм, бе считан за един от любимците за нов управител на Манчестър Юнайтед, само че в последна сметка " алените дяволи " назначиха нидерландеца Ерик Тен Хаг. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР