Треньорът на отбор по баскетбол на момичета в гимназията във

...
Треньорът на отбор по баскетбол на момичета в гимназията във
Коментари Харесай

Треньорът по баскетбол на момичета говори, след като отказа да играе срещу отбора на транссексуални

Треньорът на тим по баскетбол на девойки в гимназията във Върмонт, които бяха неразрешени от щатската атлетика, откакто изгубиха мач против тим с транс състезател, приказва за решението си, като сподели, че е рисково за биологичен мъж да играе против девойки.

„ Имам четири дъщери. Тренирал съм всички в един миг от кариерата им да играят гимназиален баскетбол, " Крис Гудуин, треньор на тима на девойките в християнското учебно заведение Mid-Vermont, сподели пред " Fox & Friends. "

" Аз също замествах треньора на момчетата, когато той не можеше да стигне подготовка и аз организирам тези тренировки и момчетата просто играят с друга скорост, друга мощ... в сравнение с девойките играят. Това е друга игра “, добави той, като сподели, че би било „ безконтролно “ и „ искане на пострадване " на по-малка спортистка.

Частното учебно заведение отхвърли да играе Long Trail в мач от плейофите на Дивизия IV на 21 февруари 2023 година, защото смяташе, че състезаването против тим с биологичен мъж " заплашва чес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР