Треньорът на Монтана Ферарио Спасов сподели мнението си след загубата

...
Треньорът на Монтана Ферарио Спасов сподели мнението си след загубата
Коментари Харесай

Феро: Само с приказки футбол не се играе

Треньорът на Монтана Ферарио Спасов показа мнението си след загубата с 0:2 от Етър във Велико Търново. Опитният ментор съобщи, че разликата сред двата тима е била в това, че съперникът е осъществил основаните положения.

" Мисля, че в избрани интервали стояхме добре на терена, когато бяхме в числено тъждество. Имахме обстановки, които можеше да приключим по по-добър метод. Допуснахме обикновена неточност от осъществяване на тъч, отбелязахме си автогол.

В началото на второто полувреме допуснахме една-единствена опция, която Мартин Тошев осъществя. Това беше разликата. В тима на Етър имаше футболисти, които да завършат тези офанзиви, а при нас нямаше. Ситуациите, които имахме, не успяхме да ги изиграем по най-хубавия метод. Етър справедливо ни победи.

След като сме изгубили мача, това значи, че целият тим не се е справил, а не избрани постове. Имаме недостиг в избрани позиции, само че това е тимът, с който разполагаме.

Когато губиш точки, не можеш да разчиташ на положително класиране. Някои футболисти са обратно с подготовката. За тим като нашия отсъствието на един или двама играчи оказва въздействие. Трябва да се оправим със обстановката.
 Етър надделя Монтана и зае 2-ото място във Втора лига
Етър надделя Монтана и зае 2-ото място във Втора лига

Наложиха се с 2:0

Предстои ни тежко посещение на Витоша (Бистрица) и би трябвало да излезем от това положение. Трябва да търсим по-убедителни изяви на непознат терен. Трябва да покажем повече футболни причини.

Само с приказки футбол не се играе. Имам няколко момчета, които са при започване на футболната си кариера. Показват израстване и предпочитание. Ще получават шансове и всичко си зависи от тях ", сподели Феро.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР