Треньорът на Миньор Перник – Христо Янев, обяви, че отборът

...
Треньорът на Миньор Перник – Христо Янев, обяви, че отборът
Коментари Харесай

Христо Янев: Изиграхме перфектен мач, надявам се футболистите да мечтаят с нас

Треньорът на Миньор Перник – Христо Янев, разгласи, че тимът му е изиграл съвършения мач против Струмска популярност. „ Чуковете “ победиха радомирци с 3:0 след хеттрик на Божидар Васев.

„ Беше съвършеният мач. Зарадвахме хората, които пристигнаха да ни поддържат. Направихме добра победа. Помогна ни ранния гол. Знаем в преходните мачове, че мъчно стигахме до гол и мачът беше сложен. Струмска популярност се пазят добре и не дават пространства на съперника “, стартира Янев.

‚Може би бяхме уверени, че придобиваме самочувствие от резултата. На база качествата футболистите би трябвало да схванат, че можем да бъдем добър тим. Това пожелаваме ежедневно от тях “.

„ Нивото на футбола в двете лиги е по-различен. Черно море с една две ситуаиции си взеха решение мача. И ние би трябвало да вдигнем равнището на нашата продукция. Така почитателите ще идват и ще се радват. Човек реализира толкоз, колкото са огромни фантазиите му. Надявам се футболистите да мечтаят колкото нас и да развият този капацитет, който имат. Има доста положителни тим и не би трябвало да избързваме. Държа да се знае, че никой не ни е поставял цели. Виждаме класата на тим от елита и какво можем ние. Трябва да забележим дали може да предложим продукцията, която се изисква в Първа лига. Има да вършим неща, които да усъвършенстват лицето на клуба “, сподели още треньорът.

„ Първо е хубаво да се порадваме на успеха. Беше с добра игра и положителни голове. Ще подходим съществено против Септември. Работят съществено и постоянно оферират забавни неща “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР