Треньорът на Милан Винченцо Монтела похвали совите играчи въпреки загубата

...
Треньорът на Милан Винченцо Монтела похвали совите играчи въпреки загубата
Коментари Харесай

Монтела: Горд съм от моя отбор

Треньорът на Милан Винченцо Монтела похвали совите играчи макар загубата с 2:3 в дербито с Интер. “Росонерите” на два пъти изоставаха в резултата и успяваха да се върнат в мача, само че в последната минута “нерадзурите” си завоюваха дузпа за нарушаване на Рикардо Родригес против Данило Д`Амброзио. Наставникът разяснява и тази обстановка.

“Д`Амброзио постъпи доста хитро… Неприятно е да загубиш по сходен метод в 90-ата минута след подобен случай. Не желая повече да го виждам. Смятам, че направихме доста мощно второ полувреме и съм горделив от моите играчи. Жалко е, че не взехме никакви точки от този мач, само че считам, че сме на прав път и можем да бъдем оптимисти. Според мен чашата е на половина пълна”, съобщи Монтела.

“Интер удари греда през първото полувреме е поведе с гол, който нямаше по какъв начин да бъде избавен. Те бяха доста прецизни, повече от нас. Призовавам моите играчи да демонстрират същия дух и отсега нататък, тъй като с такава игра, различен път няма да губим точки. Смятам, че развоят на мача се промени, тъй като показахме повече увереност и предпочитание да се потвърдим. Трудно е да задвижим новия план с толкоз доста нови играчи, изключително когато нямаме задоволително време да работим. Интер бе безмилостен на контраофанзива, което е тяхна мощна линия. Ние можехме да използваме по-добре пространствата в тяхната защита. За страдание нямахме и шанс при попаденията на съперника”, добави експертът.

Серия А 8 кръг, неделя 15 октомври  Интер 3:2краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР