Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, изрази задоволството си от

...
Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Пиоли: Изключете ни от битката за титлата

Треньорът на Милан - Стефано Пиоли, изрази задоволството си от успеха с 3:1 над Рома. Той показа още, че рецензиите не го тормозят. 

“При 2:1 всичко можеше да се случи. Пропуснахме няколко чисти положения и започнахме да изпитваме сериозна отмалялост. Като цяло, стояхме добре на терена, само че има и неща, които би трябвало да подобрим ”, съобщи Пиоли. 

“Критиките не ме тормозят. В последните 4 години надскочихме упованията с представянето си, по тази причина е обикновено хората да желаят от нас дълъг рейд в Шампионската лига и най-малко полуфинал за Купата на Италия. Сезонът е дълъг и към момента имаме опция да покажем, че сме мощен тим, който може да приключи в топ 4 ”, акцентира наставникът на Милан. 

“Не, изключете ни от борбата за купата. Трябва да се концентрираме върху себе си и да се оправим още по-добре през втората половина на сезона. Не мисля, че 39 точки е неприятно достижение, само че би трябвало да натиснем газта. В мачовете срещу Ювентус, Наполи, Удинезе и Лече взехме единствено две точки, а играхме добре. Няма смисъл да съжаляваме, пред нас стоят съответни цели в шампионата и в Лига Европа ”, уточни Пиоли. 

“Работим по селекцията. Ще забележим какви варианти ще се появят на пазара и дали ще можем да запълним част от дупките, които се появиха поради многото травми ”, сподели още експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР