Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори преди заминаването на Лудогорец

...
Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори преди заминаването на Лудогорец
Коментари Харесай

Дамбраускас обясни защо е извадил Кешеру от групата

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас приказва преди заминаването на Лудогорец за Словения, където на следващия ден разградчани ще излязат в първи мач от втория квалификационен кръг против Мура. Младият експерт изясни и решението си да извади Клаудиу Кешеру от състава за идните два дуела.

„ Искам да видя добър резултат, игра и победа. Това е просто казано, само че знаете, че това е футбола. Мисля, че ментално сме на по-високо равнище от предходната година. Искам да има една непоклатимост в резултатите и представянето на тима “, съобщи Дамбраускас.

„ Имаме 20 равностойни играчи. Това е лимитът, който може да запълним за мачовете от Шампионската лига. Може да пътуват 25 футболисти. Не е елементарно решение. Знаете какъв състезател е Клаудиу Кешеру и какъв брой е дал на клуба, само че сега виждам какво е най-хубавото за Лудогорец и желая да намеря точния баланс в нападението, отбраната по фланговете, централната халфова линия. Мисля, че избрахме най-хубавият тим за тези два мача “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР